top of page

Jūsų saugumui Kleboniškis stebimas vaizdo kameromis

Tiek bendruomenės tiek savomis lėšomis kameros įrengtos ties Vasarvydžio g. ir ties Kleboniškio bendruomenės patalpomis. Kameros geba atpažinti automobilių numerius netgi tamsoje važiuojant dideliu greičiu. Prie kamerų vaizdo įrašų priėjimą turi tik Kauno miesto policija ir kameras aptarnaujanti įmonė. Kamerų įrengimui miške, kur nėra nei elektros įvado, nei interneto, rasti optimalų sprendimą labai padėjo bendruomenės narys, elektronikos ir video kamerų specialistas Romas iš įmonės www.Etopas.lt .

Džiaugiames tiek rezultatu, tiek ir glaudžiu, nesavanaudišku, bendruomenišku darbu. PVZ. vienas Kleboniškio bendruomenės narys leido neatlygintinai naudotis jo elektra ir internetu, kitas davė patarimą kaip be kasimo darbų miške atvesti interneto kabelius iki Vasarvydžio-Kleboniškio g. sankryžos. Įrengimo darbai buvo tikrai labai didelis iššūkis, bet jų bendras komandinis darbas pasiteisino 100% ir sutaupė daug bendruomenės lėšų.


Bendradarbiaujant su viršutiniais ir apatiniais sodais, kameros tikimes bus pastatytos ir ant kitų Kleboniškio įvažiavimų.

bottom of page